Despre noi

S.C .Gineta Design SRL a pornit la drum in anul 2005 ca importator de gresie , faianta ,obiecte sanitare ,iar pe parcurs, la cererea clientilor , si-a imbogatit portofoliul  cu alte categorii de produse pentru amenajari interioare , printre care si  usile de interior , exterior si garaj .
Firma noastra isi alege cu grija producatorii cu care lucreaza , ca urmare a cerintele arhitectilor si design-erilor cu care colaboreaza dar, si, nu in ultimul rand , a clientilor directi ,astfel incat produsele comercializate de noi  sa corespunda celor mai exigente cerinte .De asemenea, prin prezenta noastra la targuri de specialitate facem ca ultimele tendinte , inovatii ,noutati sa devina accesibile si pentru dumneavoastra.


In gama noastra de usi veti gasi multe colectii si solutii personalizate care fac loc gusturilor individuale . De asemenea , gama noastra acopera aproape toate cerintele in ceea ce priveste materialul din care poate fi executata o usa ( usi acoperite cu folie laminata , usi furniruite , usi lacuite mat sau lucios , usi din lemn masiv ) . In ceea ce priveste designul puteti gasi pe site-ul nostru usi simple , usi elegante cu design sofisticat , usi moderne ,usi clasice sau retro ,usi ce se incadreaza in tendintele actuale de amenajare a spatiului interior .


In cazul in care aveti nevoie de sfaturi sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsele prezentate va stam la dispozitie la numerele de telefon sau e-mail-ul de la contact .
Iar daca aveti nevoie de ajutor in alegerea solutiei potrivite pentru interiorul dumneavoastra ne puteti face o vizita la sediul nostru din strada Viitorului 117-119, Bucuresti, Sector 2  .Suntem convinsi ca noi, sustinuti si de experienta echipelor de specialisti ai furnizorilor nostri , impreuna cu dumneavoastra vom reusi sa gasim solutia optima.